Vadesko

 

Tag et skridt i den rigtige retning med et par gode vadestøvler 

For fiskere betyder at holde et vågent øje ikke kun, at man er opmærksom, det betyder også at være opretstående og at kunne holde balancen. Det kan være en skræmmende opgave at kæmpe mod strømmen, når man prøver at trække en fisk ind. Heldigvis kan et par gode vadestøvler hjælpe dig med at stå fast i strømmen, så du kan få endnu en lækker fangst. Vadestøvler og vadesko er designet på samme måde som vandrestøvler og er beregnet til at give maksimal komfort, støtte og trækkraft til lystfiskere, der gerne går ud i vandet. Vadestøvler kan bæres som dit eneste fodtøj eller parres med et behagelige par waders for at holde dig tør og tilpas, når du fisker.

 

Som alle andre typer af fiskegrej, tilbyder vadesko en lang række af forskellige kvaliteter og egenskaber, der alle præsterer forskelligt i forskellige vandforhold. Ved at vælge den rigtige sål, stil og pasform såvel som at finde det rigtige materiale for dig, kan du begynde at fiske på en helt ny og mere behagelig måde. For der er mange grunde til, at vadestøvler er så vigtige at tilføje til dit fiskegrej. Først og fremmest er det sikkerhed. Grebet, der tilbydes i vadestøvler, gør det muligt for fiskere at gå imellem våde sten og andre glatte underlag med relativ lethed. Derudover er det komfort. Siden en fisker typisk vil have et par vadestøvler på en hel dag, er en støvle, der er tung og passer dårligt opskriften på en dårlig fisketur. Ømme fødder og trætte ben er nemlig ikke, hvad man drømmer om, når man skal være hurtig på fødderne.


 

Find de vadesko, der passer bedst til din fisketur

 

For at beskytte din fod bedst mod hård strøm, glatte sten og mudder, bør du kigge efter vadesko, der giver god støtte til både din ankel og fod. En god vadesko har en robust hæl og ekstra foring omkring anklen, der mindsker risikoen for, at du kan vride om på anklen. Når det handler om vadesko, er det altid en god ide at prøve skoen inden, du køber den. Du bør nemlig også mærke efter, om du kan snøre skoen godt fast på foden, så din hæl ikke løfter sig, hver gang du tager et skridt. 

 

Hos Jægeren & Lystfiskeren vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde det par vadestøvler, der sidder bedst på din fod, så du får en god oplevelse hver gang, du drager på fisketur. Du er derfor meget velkommen til at besøge os i vores butik i Aalborg C, hvor du kan prøve vores forskellige vadesko på. 

 

En af de største kvaliteter, som enhver vadestøvle skal have, er evnen til at kunne holde dig fast, når du går gennem dine yndlingsfloder, -søer eller -vandløb. For at holde din balance, når du træder over mudder, klipper og sten, er de fleste vadestøvler udstyret med gummisål. Vadestøvler med gummisål tilbyder nemlig vadeskoen overlegen holdbarhed og robusthed og gør det til et godt valg for fodtøj til lystfiskere, der gerne tager på længere vandreture i skoven for at finde det perfekte sted at fiske. Faktisk betegnes vadestøvler med gummisål oftest som vandrestøvler, da de kan give fantastisk trækkraft i mudrede flodbunde og er nemme at rengøre, når fiskeriet er overstået. Derfor fungerer vadestøvler med gummisål altså lige så godt på land, som de gør i vand, hvilket gør dem til den perfekte støvle til både let vandring og fiskeri. På den måde slipper du for at købe to forskellige støvler til din fisketur.