Vortex Optics Razor HD Gen. II 1-6x24 sigtekikkert

11.299,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Den nye Razor HD Gen. II serie er designet med det absolut bedste optik og mekanik der findes på markedet i dag. Materiale valget og den håndværksmæssige kvalitet garanterer en sigtekikkert der holder hele livet - derfor er Vortex Optics heller ikke bange for at give livsvarig VIP garanti.

 

HD (high density) Premium optikken i disse modeller leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Et 3-linset apokromatisk design fjerner desuden farvefejl ved at samle lyset fra hele det synlige spektrum i et og samme fokalpunkt.

 

XR Plus multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger.  ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Alle de forskellige belægninger er desuden påført med den specielle Plasma Tech som markant forlænger deres holdbarhed.

 

Hurtigfokuserende øjestykke er også standard på alle Razor HD Gen. II sigtekikkerter. Skarphedsindstillingen er let, og uønsket bevægelser reduceres til et minimum.

 

Ved at tilbyde 6x zoom i modsætning til standard 4x zoom, opnås både et stort synsfelt ved den lavest forstørrelse og flere detaljer ved den største forstørrelse. Du får med andre ord det bedste fra begge verdener…

 

De åbne L-Tec tactical tårne giver hurtigt adgang til justeringer af sigtekikkerten og kan nemt nulstilles. Den indbyggede rotationsindikator på siden af tårnet gør det nemt at se hvor mange gange man har roteret elevationen.

 

Det helstøbte kikkertrør i aircraft-grade aluminium er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Belysningen kan justeres fra meget dæmpede til meget lys indstilling, afhængig af jagtomgivelserne. JM-1 BDC MOA sigtet er designet specielt til hurtige skud på korte afstande.

 

Leveres inklusive beskyttelsesdæksler, batteri, 2mm L-Tec unbrakonøgle og klud af mikrofiber.

 

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Razor HD Gen. II serien.

 

Produkt specifikationer:

- Forstørrelse: 1-6x

- Frontlinse diameter: 24mm

- Synsfelt ved 100 meter: 105,3-18,7 meter

- Zoomfaktor: 6x

- Rørdiameter: 30mm

- Fokusplan: andet billedplan (SFP)*

- Sigtemiddel: Belyst JM-1 BDC MOA

- Strømkilde: CR2032 batteri (medfølger)

- Øjeafstand: 102mm

- Parallakseindstilling: fra cirka 92 meter

- Tårne: Low capped

- Justeringsindelling MOA (mm/1 klik): 1/2 (14,5mm)

- Maksimum intern justering MOA: 150/150

- Finish: Anodiseret Stealth Shadow

- Længde: 257mm

- Monteringslængde for: 71,1mm

- Monteringslængde bag: 38,1mm

- Vægt: 714 gram

 

* ikke medforstørrende sigtemiddel (fast størrelse ved alle forstørrelser) og kan derfor kun benyttes til afstandsbedømmelse ved højeste forstørrelse. Ved lav forstørrelse har det den fordel at sigtemidlet altid forbliver klart og tydeligt. Ved stor forstørrelse er dækningen af målet minimal.