Tilbud

Guideline Elevation Seatrout 9'' #7

3.999,00 DKK 4.849,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Dette  Guideline fluesæt til kyst- og fjordfiskeri efter havørred, er nok markedets bedste sæt til prisen. Vi har testet sættet under alle forhold, og konklussionen er klar, og kan beskrives med et eneste ord: FANTASTISK!!!

 

Hvad er så det, der gør dette sæt så enestående??

 

Jo - for det første, så har vi taget udganspunkt i Guidelines mest solgte fluestang Elevation, som har så mange gode kvaliteter set i forhold til prisen. Den er let som en fjer, spændstig og progresseiv, som en compoundbue, flot design og finish, og produceret med grøn omtanke for minimum CO2 aftryk.

 

For det andet, så har vi monteret Guidelines smukke Favo hjul på stangen. Et let og elegant hjul, som holder vægten nede, men samtidig har styrken, selv når de største havørreder skal udtrættes.

 

For det trejde, så har vi kombineret stangen med Guidelines unikke Coastal Skydehoved (frit valg mellem flydende eller intermediate - skriv i kommentarfeltet hvad du ønsker), som efter vores bedste overbevisning er noget af det allerbedste på markedet. Og vi har testet en del skydehoveder gennem årene. For at nå optimale kastelængder, så har vi monteret sættet med Guidelines Compline II 25 LBS skydeline. Og ja, dette sæt kaster uden problemer 25-30 M. med minimum kraftanstrengelse.

 

For det fjerde, så leveres sættet færdigmonteret, som kun vi kan gøre det. Der bliver ikke noget bøvl med samlingen mellem skydehoved og skydeline. Forfanget er monteret, og alt er klar. Ready to go! Det spiller bare!!! Det eneste du skal gøre, er at binde fluen i enden af forfanget og finde fisken.

 

Som noget helt særligt hos Jægeren og Lystfiskeren, giver vi et kastekursus med i prisen, så du kan blive toptunet, når havørredejagten sætter igang.

 

Og ja, dette sæt burde koste meget mere.

Det er vi selvfølgelig glade for, at det ikke gør, for på den måde kan vi levere et fantastisk produkt til vores kunder og samtidig holde prisen i kort snor.

 

Vedligeholdelse:

Fuefiskeri i saltvand, er, som udgangspunkt, hårdt ved dit fiskeudstyr. Derfor kræver det også lidt ekstra vedligeholdelse, hvis man gerne vil passe godt på sit grej, så det kan hole i mange år. Vi anbefaler at du skyller dit hjul og stang i rindende koldt vand og efter endt fisketur. Herefter kan du give hjulet en dråbe olie de forskellige steder, hvor der er bevægelige dele. Stangen kan godt tåle en smule madolie ved øjerne. På den måde beskytter du dit grej godt mod elementerne.

 

Sættet indeholder:

1 Stk. Guideline Elevation 9' #7

1 Stk. Guideline Favo fluehjul #7/9

1 Stk. Guideline skydehoved 2,0 intermediate eller flydende

1 Stk. Guideline Compline II 25 LBS

1 stk. Guideline Power Strike forfan 0,28 mm.

1 Stk. Backingline 100 M.

1 Stk. Kastekursus (afholdes på Aalborghus Gymnasium - se nærmere info under fanen "Arrangementer")

1 Stk. Montering