Færdige fluesæt til fluefiskeri | Jægeren & Lystfiskeren

Fluesæt

Hos mange lystfiskere er fluefiskeriet den helt store passion, og det er ikke uden grund.
Den visuelle oplevelse, når en dygtig fluefisker skaber smukke unikke linebuer, og sender fluen ud over vandet, har betaget mangt en lystfisker og skabt nye fluefiskere igen og igen. Fluefiskeriet besidder en elegance og magi, som fascinerer langt de fleste, og når først man selv får en fluestang i hånden og sætter kastet igang, så opstår der en længsel - længsel efter det næste kast, og ikke mindst den ubeskrivelige oplevelse af fluelinen, som på magisk vis svæver gennem luften, og fluen lander blødt på vandet med et forsigtigt lille plop.

 

 

At kaste fluen igen og igen, er og bliver en fantastisk oplevelse, som i sig selv gør fluefiskeriet til en helt særlig form for fiskeri. Kulminationen opstår dog først i det øjeblik, at laksen, ørreden eller måske gedden indhallerer fluen og det berømte og eftertragtede dybe dybe sug, forplanter sig langt ind i kroppen. Dette sug - sandhedens øjeblik - er for evigt vanedannende, og det er netop disse oplevelser og følelser, som mange lystfiskere har tabt deres fiskerhjerte til, hvilket Jægeren & Lystfiskeren godt forstår.

 

Næste Fluekastekursus kommer foråret 2012


   Mest populær i denne kategori

 

 

 

 

 

Tilpas dit fluesæt

 

 

Spørgsmålet er blot hvordan du skal sammensætte dit fluesæt, alt efter hvordan du fluefisker. For en nybegynder kan det virke helt uoverskueligt at skulle kaste sig ud i fluefiskeriet.

 

Det skal ikke fjerne glæden ved fluefiskeri, og derfor har vi fået vores fluefiskerekspert, med over 30 års erfaring i fluefiskeri, til at sammensætte en række færdige fluesæt. På den måde kan du hurtigere komme afsted i dine waders, og forhåbentlig fange en masse fisk.

 

I vores færdige sammensatte sæt kan du være sikker på, at alting virker og passer sammen. Det betyder, at du får en fluestang og dertil matchende flueline. Det er ikke de store valg du behøver at træffe her. Det største valg du skal træffe er, hvilken stil du går efter i dit fluesæt.


Vi har en håndfuld fluesæt, som er sammensat med henblik på, at du er nybegynder eller lettere øvet.

Men vi har selvfølgelig også fluesæt til dig, som bare vil have et super godt fluesæt, uden selv at skulle tage stilling til valg af hjul og line. Et fluesæt de-lux,  som bare er 100%  i orden og klar til brug. 

 

Vi har fluesæt, som er tilpasset de klassiske put and take søer rundt i hele landet. Med en ‘billet’ til en hvilken som helst put and take i landet, er du garanteret flere timers træning, så du bliver rigtig fortrolig med dit nye fluesæt.

Vi har fluesæt til kystfiskeri, og vi har fluesæt specielt sammensat til put and take, laksefiskeri, åfiskeri eller geddefiskeri. Altsammen noget der gør det nemt for dig at tage ud og fange din drømme fisk

 

Fluerne i din flueboks er selvfølgelig en vigtig del af dit fluefiskeudstyr, og det er jo vigtigt at flueboksen altid er fyldt godt op med masser af gode fluer og selvfølgelig skarpe kroge. Husk også at flueforfanget er en vigtig del af fluesættet, og her må man ikke gå på kompromis. Med fluegrejet helt i orden kan du fange masser af fisk og ikke mindst dejlige oplevelser. Jægeren & Lystfiskeren garanterer selvfølgelig ikke for dine fangstevner, men vi vil gerne garantere for at både pris og kvalitet stemmer overens i vores udvalgte fluesæt. Fordi hos Jægeren & Lystfiskeren er det altid vores kunders tilfredshed, som er vigtigst.

 

Fluer

Når du skal have fyldt op med fluer til dit fluesæt, kan vi også hjælpe dig. Her er vores udvalg også bredt og farverigt, for vi ved hvor stor forskel, der kan være i fluen, alt efter hvilken fisk du gerne vil fange. Her skal du også overveje, hvilken flueline du har til din fluestang, for alt efter hvad flueline du har, kan det til tider have indflydelse på hvilke fluer, du bør gå efter.

 

Vi håber, at du har fundet vores råd som veludført og vejledende inspiration. Hos Jægeren & Lystfiskeren håber vi i hvert fald, at du har mod på at starte op som fluefisker, eller at du syntes du trænger til at opdatere dit fiskegrej til noget bedre. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde det rette fiskegrej til dine fiskebehov. Så tøv ikke med at ringe – for vi sidder altid klar ved telefonen.

 

Du er også velkommen til at kigge forbi i butikken, hvor du rigtig kan mærke efter hvilken fluestang, der passer til dig og dine ønsker.