Schultz & Larsen Superdome 44

1.999,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Schultz&Larsen superdome er en lyddæmper, designet som en Allround lyddæmper både til jagt og til skydebanen. Denne lyddæmper er designet ud fra at skulle være så let som muligt, så kort som muligt og så effektivt som muligt. 

 

Superdome dæmperen er en videreudvikling af TMD 45 og adskiller sig ved at være 50 g lettere, have færre lameller men et meget stort kammer, som går bagud over piben. Det giver stor effekt og en meget lille forøgelse af den totale længde af riflen. Superdome er i sin opbygning tilsvarende Thunderdome dog 10 mm mindre i diameter.

 

Lyddæmperen er produceret i højstyrke aluminium med et bagkammer og et forkammer. Ydermere er dæmperen med 6 lamel elementer med indbygget stål-konusser. Superdome lyddæmperen udstiller sig fra andre på markedet med det store baglammer. Bagkammeret gør at lyddæmperen fra Schultz og Larsen nedsætter krudtgassen langsommere og dermed en bedre dæmpningseffekt. 

 

Modulerne i Superdome serien er forstærket med alluminum der gør du du som bruger, har en lyddæmper i utroilgt mange år. Hvis man ønsker at sin dæmper skal dæmpe endnu mere, så er det muligt at tilkøbe ekstra moduler. Dog er dette en bestillingsvare.

 

Lyddæmperen monteret på piben uden brug af værktøj og passer på alle riffelpiber, som har en diameter på under 20,5 mm. 

Når denne lyddæmper skal rengøres kræver det minimum. Det anbefales at lyddæmperen afmonteres efter brug for at tørre efter eventuelt kondens eller regn. 

Hvis lyddæmperen har skud ca 300 skud, anbefales det at blæse den igennem med lufttryk eller rens med en kobberbørste. Hvis der renses med kobberbørste er det vigtigt at blæse lyddæmperen ren med lufttryk

 

Lyddæmperen fåes 
Dæmpning: 32 dB(A)
Længde: 23 cm
Længde monteret: 11,5 cm
Diameter: 44 mm
Vægt: 350 g med alle lameller.
Symmetriske lameller
Maximal pibe diameter: 20,5 mm

 

Lyddæmperen kan bestilles i følgede gevind 

M13x1

M14x1

M14x1,5

M15x1

1/2 UNEF - 20

1/2 UNEF - 28

5/8 UNEF - 24

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0

Kunder der har købt dette produkt har også købt