Schultz & Larsen Ultra Venom

2.800,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Den nyeste lyddæmper fra Schultz & Larsen. Her får du den ultimative lyddæmper, konstrueret ud fra den nyeste viden om lyddæmpere. Ultra Venom er en tyndere og lettere udgave af Venom, uden at der er gået på kompromis med nogen af Venom´s styrker. Schultz & Larsen´s ultimative lyddæmper. Bunden er bygget på på samme måde som Superdome og Thunderdome, med et stort bagkamrer på ca 10 cm som går ned over piben (teleskops lyddæmper).

Den har Duo Break, som er en form for indvendigt Muzzel Break, som gør at gasserne kommer ned i bagkamret og at den bliver selvspændene.
Alligevel - kontroller altid efter 5 til 6 skud om dæmperen skulle være løs, også selvom dæmperen har Duo Break!

Venom er en ren aluminiums lyddæmper, med en vægt på kun 475 gram. For at dæmperen skal være ¨stærk¨ nok har man brugt noget af det stærkeste aluminium (fly aluminium).

Dæmperen har en overflade (special eloxering ) behandling som er meget stærk og meget ridsefast. Skrab en nøjle herover - man kan stryge mærket af med hånden.

Venom er Schultz & Larsen bedste dæmper til dato og kan umiddelbart i kvalitet sammenlignes med A-Tac og Hausken. Ved en subjektiv bedømmelse lød det som om
at den dæmpede mere. Dæmperen til jægeren, der blot vil have det bedste. Men dæmperen er så ny at der ikke er kommet dæmpningsmålinger endnu. Man kan nu heller ikke regne med de målinger 100% da de ofte er lavet på baner, og der går lyden igen på voldene. 


Dæmpning: 36 dB(A)
Længde: 25 cm
Diameter: 38 mm
Maximal pibe diameter: 22,5 mm

 

Lyddæmperen kan bestilles i følgede gevind 

M13x1

M14x1

M14x1,5

M15x1

1/2 UNEF - 20

1/2 UNEF - 28