Tilbud

Welter Optics HD håndkikkert

1.199,00 DKK 1.999,00 DKK


HD serien er topmodellerne fra Welter Optics og er resultatet af et kompromisløst fokus på høj kvalitets optik og mekanik. Den fasekorrigerede optik levere skarpe og kontrastrige billeder. Mekanikken er forseglet i en stødsikker gummiarmering som sikrer en kikkert for livet. Derfor giver Welter Optics 30 års garanti på alle modeller i HD serien.

 

Fasekorrigeret Bak4 prismer korrigerer for faseskift som forårsages af lysrefleksioner og øger dermed opløsningen i billedet. Fuld multilagsbelægning på alle linser øger lysgennemgangen, formindsker slør/strejflys og garanterer fremragende billedskarphed og kontrast i hele synsfeltet. Den bidrager desuden til at sikrer et billede med naturtro farver.
HD modellerne er udstyret med en stødabsorberende gummiarmering, som giver et fast og behageligt greb under længerevarende observationer. Fokuseringshjulet er udstyret med riller så det let betjenes, selv med handsker på.


Forskydelige gummiøjestykker med klikstop hjælper til at opnå det rette øjepunkt så hele synsfeltet kan udnyttes, også for folk med briller.


Et nitrogenfyldt og O-rings forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar.

 

Findes i følgende modeller:
8x42 (130m synsfelt & 135x125mm & 670 gram)
10x42 (101m synsfelt & 135x125mm & 673 gram)

Medfølgende tilbehør: taske, bærerem, beskyttelsesdæksler og klud af mikrofiber.

Kunder der har købt dette produkt har også købt