Vortex Optics Diamondback Tactical

Pris fra 3.499,95 DKK


Diamondback serien har længe været en af de mest populære fra Vortex Optics. Kombinationen af kvalitets optik, mekanik og livsvarig VIP garanti samt en pris hvor alle kan være med, gør Diamondback modellerne det naturlige valg til de fleste former for jagt.

 

De nye Tactical modeller er lavet specielt til baneskydning og er udstyret med tactical sigte. De åben tactical tårne gør det nemt at justere sigtet når der skydes på varierende afstande eller når der skal kompenseres for skiftende vinde. Parallaksejusteringen går helt ind til cirka 9 meter. Precision-Force springs garanterer perfekt justering af sigtet hver gang og Precision-Glide Erector systemet sikrer en blød og præcis justering af forstørrelsen.

 

Optikken designet til den kræsne jæger og er udstyret med ED (ekstra-lav dispersion) optik. Ved at benytte ED glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger.

 

Kikkerten er medEBR-2C MRAD sigte

Kunder der har købt dette produkt har også købt