Jagtradio

Jagtradio

Hos Jægeren & Lystfiskeren sælger vi jagtradioer i forskellige prisklasser og til forskellige formål. Vi sælger blandt andet jagtradioer til jagt, hvor man kun er to personer, som ønsker at tale sammen, eller jagtradioer til professionelle jagter. Vi sælger også jagtradioer som kan benyttes til svensk eller norsk jagt, som understøtter de frekvenser som benyttes i disse respektive lande.


NB: Den danske tilladelse omfatter kun 164.350 MHz.

Man må således ikke bruge de svenske eller norske kanaler her i landet.

 


Køb den perfekte radio til jagt hos Jægeren og Lystfiskeren

En jagtradio er blevet et vigtigt og populært redskab for mange jægere. Det har gjort, at mange radioproducenter nu er begyndt at producere radioer, der egner sig specifikt til jagt. Her henvender funktionaliteten sig specielt til jægeres behov ved, at radioerne er konstrueret til brug i naturen, hvor omgivelserne blandt andet kan give nogle begrænsninger i forhold til signalstyrke, og behovet for stilhed også er en væsentlig faktor. Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi naturligvis kun radioer, som er relevante løsninger for jægeren. Her får du kun radioer, som egner sig til at tage med ud i naturen og som imødekommer mange af de udfordringer og behov, du vil have i en jagtsituation, hvor kommunikationen er særdeles vigtig.

 

Noget af det det vigtigste for en jagtradio er, at den skal have en ganske særlig rækkevidde. Når du skal bruge en radio til jagt, er det vigtigt, at signalet er stærkt nok til at trænge igennem skovområder med tæt bevoksning og kuperet terræn. Alle som har prøvet at tale i en almindelig mobiltelefon i miljøer som disse ved, at denne slags forhindringer har det med at forringe signalet og skabe døde områder, hvor radiosignaler ikke har gode forudsætninger for at trænge igennem. Med en jagtradio fra Jægeren og Lystfiskeren har du dog stadig mulighed for at kommunikere med dine jagtkammerater selv i udfordrende miljøer. Det sker blandt andet på baggrund af en kraftig løsning med skovantenne, som gør det muligt at kommunikere problemfrit over længere distancer og i tæt bevoksede områder som skove og lignende.    

 

I vores sortiment finder du også løsninger til din jagtradio, som gør det muligt at kommunikere via et komfortabelt headset eller høreværn fra for eksempel Peltor. Det forhindrer, at lyden fra en transmission pludselig skræmmer dit bytte væk i en afgørende situation under din jagt. De jagtradioer, du finder hos os, er desuden valgt på baggrund af deres lange driftstid. Her behøver du ikke at bekymre dig om, at batteriet løber tør – selv på lange jagter, der varer adskillige timer.   

 

Vores jagtradioer fra det britiske firma Icom kommer med en række funktionelle features, der er anvendelige på jagt. De er alle udviklet til at være særligt modstandsdygtige i våde miljøer, samtidig med, at de er enormt lette at transportere med rundt selv i svært fremkommelige landskaber. Som et led i den gennemgribende teknologiske udvikling, der har været gennem de seneste årtier, er disse små jagtradioer blevet rost og anerkendt blandt jægere i hele Europa for deres imponerende lyd og egenskaber, størrelsen på den enkelte jagtradio taget i betragtning. Her får du således en kompakt radio med en best-in-class lydtransmission i et funktionelt design, der specifikt er udviklet til den krævende jæger.

 

En jagtradio til dig, der ikke vil gå ned på udstyr

Flere puritanske jægere vil muligvis mene, at det er unødvendigt at bruge jagtradio, når man er på jagt. Men ikke desto mindre synes de smarte jagtradioer at vinde mere og mere indpas hos de danske jægere. I dag findes der meget udstyr til jagt, som for blot få årtier siden synes som unødvendig luksus. I dag er der mange, som går så meget op i jagt, at de sætter pris på at have avancerede afstandsmålere, præcisionsrifler, batteriopvarmet indertøj mv. Og dem, som har udstyret i orden ved også, at det højner glæden ved at gå på jagt. For med en jagtradio er der meget bedre mulighed for at organisere og kommunikere langt bedre i enhver jagt. Dertil kommer nogle åbenlyse fordele i forhold til sikkerhedsparametre.

Derfor findes der rigtigt mange fordele i at vælge en jagtradio i høj kvalitet. Og hvis du har brug for at vide mere om forskellene på de modeller, vi har i vores sortiment, er du naturligvis velkommen til at kontakte os eller kigge ind i vores butik i Aalborg for en demonstration.