Gevær Etui og kuffert

 

 

Opbevar din riffel sikkert i et geværfoderal eller en riffelkuffert

Som ejer af et jagtgevær kan transporten af geværet være en vigtig sag. Herhjemme er det en lov, at et gevær ikke må være synligt under transport. Et gevær bør nemlig altid opbevares godt af både sikkerhedsmæssige og praktiske årsager. I transport til og fra jagt kan et geværfoderal også beskytte geværet mod ridser eller anden form for skade, så både du og geværet ankommer sikkert. Når det kommer til at finde et geværfoderal eller en riffelkuffert, der kan imødekomme dine specifikke behov, er der et par områder, du først bør overveje. Helt generelt kan det være, om du ønsker en et blødt geværfoderal eller en hård riffelkuffert, om den skal være vandtæt eller hvilket materiale, du ønsker, den skal være lavet af. 


 

Et geværfoderal kaldes også typisk et riffelfoderal, en riffeltaske eller et riffeletui. Den kan bruges til mange ting og så findes den i mange forskellige materialer som nylon, læder og neopren. Helt generelt, så giver et riffelfoderal ikke den samme beskyttelse som en riffelkuffert. Derimod er et riffeletui typisk lydløst, letvægts og nem at have med at gøre. Ofte finder du dem i en lang række camouflagedesign, så de er lige til at tage med på jagt.

 

En riffelkuffert er det etui, der giver den bedste beskyttelse af dit gevær. Som navnet antyder, er det mere en kuffert end en taske. Typisk er en riffelkuffert skumgummibelagt og beskytter dit gevær mod ridser. Men holder det også sikkert og på plads. Riffelkufferter har typisk forskellige skumdensiteter, hvor et godt tæt skum er det, der beskytter dit skydevåben bedst. Nogle riffelkufferter har endda skum, der kan tilpasses lige præcis til dit skydevåben, hvilket giver den ultimative pasform.

 

 

Få kyndig vejledning til dit køb af et riffelfoderal eller en riffelkuffert 

Hos Jægeren & Lystfiskeren er vi et team af specialister inden for jagt og fiskeri, og vi ved derfor mange ting om alt det udstyr, du kan få. Som nybegynder både inden for jagt og fiskeri kan det virke fuldstændig uoverskueligt at kaste sig ud i købet af grej, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det udstyr, der bedst passer til dig og dine interesser. Du er mere end velkommen til at skrive til os eller besøge os i vores fysiske butik i Aalborg C. Nogle gange kan det være fordelagtigt at se og prøve udstyret først. Og især med et riffelfoderal eller en riffelkuffert, kan det være rart at gå lidt rundt med den for at se, om den passer til dine behov.