Lommelærker og termokander

Lommelærke - uundværlig til udendørslivet

Mangler du en måde at opbevare drikkevarer på, når du skal på jagt, fisketur eller overnatte i naturen? Så bør du investere i en lommelærke.

 

Vi har altid et bredt udvalg af forskellige lommelærker – så du kan være sikker på at finde en variant, der passer til dig uanset dit behov og dit budget.

 

Husk, at vi altid tilbyder råd og vejledning. Har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Aalborg eller ved at kontakte os.


Lommelærker hos Jægeren & Lystfiskeren - vi har lidt af hvert

I vores sortiment finder du primært lommelærker, men du vil også finde andre alternativer til opbevaring af brændevin, kaffe eller andre drikkevarer på tur.

 

Hos os kan du finde:

En stor lommelærke 

Små lommelærker

Modeller i læder, glas, metal og stål

Termokopper, termokander og termoflasker

 

Varianterne er mange, og vi sørger også altid for at have lommelærker fra både kendte og mindre kendte mærker. Nogle af vores mest populære modeller er fra mærker som Beier, Gyttorp og Stanley.

 

Lommelærke læder - I tvivl? Sådan vælger du den rigtige lommelærke

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette, er her et par tips til, hvordan du finder den helt rette. Det er nemlig ikke nødvendigvis let at vide, om der bør investeres i en glas lommelærke, i en læder lommelærke eller i en metal lommelærke samt om det skal være en lille lommelærke eller en stor lommelærke. De tips der er angivet herunder giver dog et godt præg om, hvilken lommelærke du bør gå efter, når du vil erhverve dig en. 


 

Hvad skal din lommelærke bruges til?

En lommelærke bruges klassisk til at medbringe alkohol på en diskret måde. Men du kan naturligvis også bruge den til andre drikkevarer.

 

Dit valg af lommelærke skal derfor først og fremmest afhænge af, hvad du skal bruge den til.

 

Hvis du ønsker en helt klassisk model til snaps eller brændevin, er en klassisk lommelærke i læder det oplagte valg – her får du en stilren og praktisk lommelærke, der holder i mange år. 

 

Vil du have drikkevarer med på tur, som kan holde sig lun længere, er en termoflaske mere oplagt.

 

Størrelsen på din lommelærke - stor eller lille?

Du vil både kunne finde en stor lommelærke og mindre modeller hos os. Hvilken model, du skal vælge, afhænger af flere ting.

 

Størrelse på din lommelærke afhænger af:

Hvor meget væske, du vil have med

Hvor mange, der skal deles om den

Hvor længe, du/I skal være afsted

 

I vores udvalg finder du blandt andet en stor lommelærke med plads til tre forskellige slags væske og hele fire glas samt en stor lommelærke i læder med glas til dig og din makker. En stor 250mL lommelærke med glas, kan være en glimrende idé, hvis du og dine kammerater skal afsted på lange dags- eller weekendture. 


Populære lommelærker

Hos Jægeren & Lystfiskeren kan vi tilbyde et bredt udvalg af lommelærker til enhver smag. Vores mest solgte lommelærke er den populære Beier lommelærke. 

 

Lommelærken fra Beier findes i forskellige størrelser, der kan rumme henholdsvis 150 mL væske, 200 mL væske og 250 mL væske. 

 

Beier lommelærkerne kan erhverves i farverne Mocca og Rustica Whiskey. Det er desuden muligt at købe en Beier lommelærker, hvor der medfølger drikkeglas, så dine kammerater og dig kan dele lommelærkens indhold. 

 

Køb lommelærke ved Jægeren & Lystfiskeren

Du er velkommen til at gå på udkig i vores udvalg her på vores webshop eller at besøge vores butik i Maren Turis gade 6 i Aalborg. 

 

Uanset hvor i landet, du er, kan du altid få vores vejledning ved at give os et kald på telefon 98 13 94 00 eller at sende en e-mail til kontakt@jogl.dk. Her hos Jægeren & Lystfiskeren er vi ikke en decideret lommelærke butik. Men vi håber alligevel på, at vi kan hjælpe dig, med at finde det du søger, lige meget om du søger en billig lommelærke, en eksklusiv lommelærke eller en lommelærke med 4 glas inkluderet.