Tilbud

Brian Størup Anbefaler: Guideline Elevation 9,9'' #6, Halo, UlS

3.999,00 DKK 4.493,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Dette sæt har Brian Størup testfisket hele august og september måned 2019. Han er vild med sættet, og selvom sæsonen 2019 var usandsynlig vanskelig, lykkedes han alligevel med at lande 14 fisk på dette sæt, hvor af den største var på 6 kg. 

 

Brian skriver således: Jeg fisker meget med 10' stænger, da der til tider er en del grøde og høje siv. Med en 9,9'' eller 10'' kan man fiske fluen langt bedre og når der er fisk i enden er det nemmere at holde fisken fri af grøden.

 

Dette sæt består af en Guideline Elevation 9,9' #6, et Halo #6/7, 1 stk. Guideline ULS skydehoved på 14 gr. Flydende/intermediate, en Compline 35 lbs. bagline og et Egor 9' 0,33 taperet forfang.

 

Guideline Elevation

Den sidste nye stangserie, hvor der i allerhøjeste grad er sat fokus på at produceret en stangserie med mindst mulig klimaaftryk. Til produktionen af Elevation har man anvendt den nyeste teknologi og materialevalg, hvor der i stor stil har været tænkt meget på vores miljø. Dette er ikke en økologisk fluestang, men det er den mest klimavenlige fluesang, som vi finder på markedet i øjeblikket. Så hvis du tænker meget over dit økologiske valg, så er dette helt sikkert en stang, som vil falde i din smag. Ikke nok med at der er tænkt på miljøet med denne serie, men der helt bestemt også tænkt meget over stangens kvalitativer egenskaber. Som Guideline selv beskriver det, så er disse stænger revolutionerende. En 9' #5 vejer eksempelvis kun 72 gr.

Stængernes kasteegenskaber er beskrevet som meget retningsbestemte med en sensitiv tip, men samtidig progressive aktion som lader stangen helt ned i den enormt kraftfulde bunddel. Stængerne er lette at kaste, tilgivende og langtkastende med stor præcision. 

 

ULS+ Ubetinget vores mest solgte flueline/skydehoved de sidste 2 år. Med sin 6 meter, er det en klump, som spænder stangen lynhurtigt og er perfekt designet til vores danske havørred og laksefiskeri. Fås i mange forskellige densiteter.

 

Guideline Halo

Guidelines måske mest populære fluehjul til dato. Guideline Halo sætter helt nye standarder for fluehjul i mellemprisklassen. Dette hjul er fremstillet i 100% flyaluminium. Fræset ud af et stykke aluminium, hvilket gør det meget robust og saltvandsbestandig.  

 

Halo har top kvalitet i alle dele af produktionen. Disse højspole fluehjul er CNC fræset ud af aluminium i høj kvalitet for kompromisløs funkstionalitet og en herlig fiskeoplevelse. Alle modeller kommer med hel ramme som eliminerer problemet med skydeliner, som kiler sig mellem spole og hus. Halo er et Large Arbor fluehjul med en medium bredde for hurtigt at kunne få linen op på hjulet. Den store spole sikrer minimal linehukommelse. Det gennemprøvede bremsesystem er blødt, lukket og har et bredt register av indstillinger. Halo fås i 6 størrelser, som strækker sig fra det mest delikate nymfefiskeri efter ørreder, laks og til knaldhårde kampe med tropiske fisk. 

 
Bremsen er bygget på et moderne skivebremsedesign, bestående af skiver i rustfrit stål og karbon. For at optimalisere egenskaper og design har Guideline valgt at bruge to forskellige typer maksimum bremsekraft fordelt på modellerne. De tre mindste modeller har maks kraft på 1,5 kg inderst på spolen og de største har 4 kg. Dette sikrer optimalt register på bremsen for de forskellige fiskesituationer og den oplyste bremsemodstand er mere end nok i alle kategorier af fluefiskeri.

Hjulet har som udgangspunkt indkøring til venstre hånd, men vendes uden problemer. Bare spørg os i butikken - vi ved besked.

 

Prøv dem i butikken!!

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt