Udsolgt

Jagtstige - Hochsitz HS50

Produktet er udsolgt.

2.149,95 DKK


Gratis levering - direkte til din dør


En jagtstige der er bygget op som en teleskopstige. Den har en bæreevne på hele 150 kg. Du bestemmer samtidig selv hvor høj den skal være. Jagtstigen har en maxhøjde på 3,3 meter i højeden

 

Denne nyudviklede jagtstige er bygget op omkring princippet i en teleskop stige.

Jagtstigen er fremstillet i aluminium, der er anvendt rustfri skrue og bolte på udstatte steder og er forsynet med en justerbar skydebøjle for bedst mulig støtte ved skud afgivelse.

Jagtstigen kan meget hurtigt flyttes rundt på jagt terrrænet og den lave vægt gør, at du også kan have den med ud på selve jagtdagen.

Jagtstigen er fleksibel og kompakt. Den er let at transportere og opbevare i sammenklappet form. Du trækker selv trinene ud efter behov, hvilket gør stigen anvendelig flere steder. Max højde er ca. 3,3 meter. Max bæreevne 150 kg. EN131 godkendt

Den kompakte størrelse gør også jagtstigen meget anvendelig på jagtturen til udlandet, hvor den nemt kan medbringes i bilen uden den optager al pladsen. Hvor irriterende er det ikke, at komme til jagt i udlandet blot for at konstatere, at der ikke er opsat de nødvendige skydestiger og jagttårne. Nu kan du sikre, at det ikke sker for dig !

Jagtstigen er forsynet med bærestropper, så stigen kan fragtes som en rygsæk.

I stoleryggen er der en lomme til termokande, ammunition osv.

Kunder der har købt dette produkt har også købt