Guideline LPs 9,9´ #3

1.899,95 DKK

Vejl. udsalgspris 1.899,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

LPs (Light Presentation Series) er en stang som passer utroligt godt til lystfiskere, som vil starte op på fluefiskeri, eller til lystfiskere der i forvejen fluefisker der bare ønsker en sublim kombination mellem kvalitet og pris. 

 

Stangen som Guideline præsentere som en nyhed i deres program i 2019, er designet af 2 profesionelle fiskere fra UK, Alex Jardine og Lewis Hendrie. 

 

LPs'er (Light Presentation Series) er designet til begyndere eller avancerede fiskere, der ønsker den bedste kombination af pris og kvalitet til moderne nymf og let tør fluefiskeri. Dette er stænger designet til fiskemetoder såsom: tjekkisk, fransk, spansk eller bare Euro-nymfing. Klingenerne er lavet af en blanding af grafit med høj modul kulfiber i kombinationen 36 / 30T med meget lidt resin(den lim man bruger til fremstilling af fluestænger) for at holde vægten på et minimum og give optimal balance.
 
Aktionen på stængerene er udviklet i samarbejde med to af Storbritanniens mest talentfulde nymfefiskere: Alex Jardine og Lewis Hendrie. Aktionen kan beskrives som let at kaste og medium progressiv, der tolererer nogle små fejltagelser i kastet. Stængerne har robuste spidser, som stadig er bløde nok til at være i stand til at fiske sikkert med forfang i størrelse 0,10-0,14 . Fantastiske stænger til både at kaste og fighte fisk. Hjulholderen er af typen "downlocking", som giver dig mulighed for at få hjulet så tæt på enden som muligt for optimal balance og følsomhed. Den lille fightbutt tilføjer det lille ekstra for perfekt balance og et hard look. De "omvendte halfwells -håndtag er tapet helt ned til klingen, så du kan klikke pegefingeren naturligt på klingen for at få maksimal følsomhed når fisken hugger.
 
LPs 9'9 #3 - Denne model er ideel til fiskeri i små vandløb og floder, hvor nøjagtighed og forsigtighed er nøglen. Stangen giver dig mulighed for at bruge de tyndeste forfang med uden bekymring for om det sprænger i tilslaget og du vil mærke selv de mindste hugge.
 
LPs 10'' #4 - Stangen til store floder, store fisk og belastede fluer. Hvis du også har brug for mere rygrad i stangen for at håndtere fisken, mens du fighter, er dette modellen for dig.

 

At disse stænger primært er designet til det lette tørflue og nymfefiskeri, har ikke forhindret flere af vores kunder at bruge dem til havørrederne i bl.a. Mariager fjord. Og faktisk med ret stor succes.  
 

- Flot hjulholder med eksklusivt træindlæg
- Etbenede hårde kromringe giver let vægt og påvirker stangenes virkning minimalt.
- krog holder
- transparent olivenbrun klinge med matchende beviklinger.
- Stængerne leveres med stangpose i et let og robust cordurarør.