Guideline LPX Coastal

3.699,00 DKK

Vejl. udsalgspris 3.699,00 DKK


Helt nye materialer, et solidt fokus på miljø og en ny tankegang til at designe de ultimative stænger til saltvand- og rovdyrfiskeri har resulteret i LPX Coastal, der virkelig er en bemærkelsesværdig stang! En kompromisløs stangserie lavet til hardcore fiskeri med streamere efter trofæørred, havørredsjagt langs kystnære kyster eller din drømmetur til tropiske destinationer. Takket være Coastals nye byggeteknik kan Guideline lave længere stænge, der samtidig har samme følelse som kortere en stang.

 

Den nye LPX Coastal er resultatet af 3 års intens forskning og sourcing for at finde de optimale og bedste tilgængelige løsninger til både ydeevne og en "grønnere" teknologi i hver enkelt komponent og en del af stangen. Den avancerede carbon layup i disse stænger funktioner C.A.P Technology (kompleks aksial mønster) parret med en ensrettet kulfiber struktur for maksimal styrke og lav vægt. Envejs kulfiber stof er en type kulstofstruktur, der er ikke-vævet og funktioner alle fibre, der kører i en enkelt, parallel retning for maksimal styrke på langs. I et komplekst aksialt mønster (CAP) er prepreg lag placeret i forskellige vinkler til hinanden for at maksimere styrke og stabilitet i alle retninger. Egenskaberne og de tekniske specifikationer for de materialer, der anvendes i disse stænger, er det næste niveau op fra dem, der anvendes i vores banebrydende Elevation Series. Spektakulær ydeevne og styrke på trods af en utrolig lav vægt.

 

9'3" #5 & #6: De ideelle værktøjer til brug på rolige dage på den åbne kyst eller i beskyttede fjorde og bugter, hvor du kan præsentere små rejer og yngel til den gyngende buffet, hvor fisk nemt vil blive skræmt. Disse stænger har en sprød og meget responsiv handling, der kaster pæne og stramme loops og styrer fiskeriet med en delikate spids takket være et følsomt og velafbalanceret tip område.

 

9'3 #7 : Allrounders for kystnære fluefiskeri i Europa. Disse stænger er bygget til at styre større fluer, stærkere vinde og linjer / skydehoveder, der synker, hvis det er nødvendigt. Den lave swing-vægt og stor forbindelse mellem spids og håndtag, gør dem til en fornøjelse at kaste og arbejde under lange sessioner. Den reagerer ret hurtigt, men med fastholdt fornemmelse af belastningen ned mod den nederste tredjedel af stangen, når du udfordrer dem og power up din stemmer.