Guideline Fario LW #46 Grey

2.899,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret
Det første Guideline fluehjul nogensinde designet eksklusivt til ørredfiskeri. Hver eneste detalje og funktion er udviklet med en ting i hovedet; at lave en perfekt, let, moderne, pålidelig og alligevel solidt hjul til helt seriøse ørredfiskere.
 

Fario LW Detaljer

Disse hjul er oppbygget med den solide X-konstruktionen, som på Vossohjulene. Her tilpasset for at harmonisere med det slankere og mer gratiøse udseende som Fario LW hjulene har. X-konstruktionen giver stabilitet og et særegent udtryk samtidig som man tilfører minimalt med dødvægt.

Hjulfoden sidder helt tæt på huset for at komme nærmere stangen. På den måde opnår man bedre balance og mindre drejemoment. På undersiden af spolehuset sidder der en lille forfangsholder, som gør at hver gang man kommer til fiskevandet, ikke skal bruge tid på at finde spidsen på forfanget.

Bremsesystemet er vandtæt, forseglet og består af skiver med grafit/rustfrit stål. Justeringsområdet på bremseskruen er 360 ° og har indstillinger fra underkant af fri-spoling til 1,3kg som er mere end tilstrækkelig når det gælder ørredefiskeri. Bremsen har minimal startmodstand og er silkeblød over hele registeret. Fario LW har en overdimensioneret spolediameter som giver hurtigt indrulning og og samtidig stor linekapasitet. 


 

Modeller Mål Vekt Kapasitet
Fario Light Weight 24 90 x 58 x 28 mm 115 grams 80m 20 lbs dacron +WF 4F
Fario Light Weight 46 96 x 62 x 30 mm 120 grams 100m 20 lbs dacron + WF6F.

 

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0