Flueliner til fluefiskeri | Jægeren & Lystfiskeren

Flueliner

Flueliner til fluefiskeri

Hvad end du er nybegynder eller erfaren fisker, er det altid vigtigt at have styr på sit fiskegrej. Her kan Jægeren & Lystfiskeren hjælpe dig med et bredt udvalg af flueliner i forskellige priser og kvaliteter, for at du har de bedste forudsætninger udi jagten på drømmefisken.

 

Inden du vælger din flueline, er det selvfølgelig vigtigt at du lige checker data på din fluestang, så vi er sikker på at vi finder den flueline, som passer til netop din fluestang 

 

Har du allerede en fluestang, kan det være du skal have fornyet din samling af fluer sammen med din nye flueline. Om det er det ene eller det andet, så står Jægeren & Lystfiskeren altid klar til at vejlede og hjælpe dig til at finde det fluesæt, der passer helt præcist til dig.


Din bedste flueline

Der er flere ting, der er værd at tage med i overvejelsen, når du skal købe din næste, eller måske første flueline. Først og fremmest skal du huske, at fluelinen er så vigtig en del af dit fluesæt, at netop her anbefaler vi, at du ikke går på kompromis. En god flueline er som en cykel med smurt kæde og spændstige dæk. Ganske enkelt en fornøjelse at arbejde med! 

 

Det der gør forskellen på en god og dårlig flueline er først og fremmest fabrikantens valg af  materialer. Der findes mange forskellige materialer til flueline og dernæst coatning. Fluelinens profil og vægt har også afgørende betydning for hvordan du oplever den i samspil med din fluestang og ikke mindst hvor du skal fiske.

Der er nemlig stor forskel på om du skal fiske tørflue, vådflue, kystfiskeri, åffiskeri, laks, gedde eller put and take.   Hos Jægeren og Lystfiskeren ved vi hvad vi snakker og kan rådgive dig hele vejen.

 

Når du har sporet dig lidt ind på kvalitet og hvor du skal fiske, så skal du selvfølgelig også tage stilling til om det er en flydende line du skal fiske med, eller måske noget langsomt synkende. Det kunne også være en meget hurtigt synkende line. Mulighederne er så mange, og det kan virke svært uoverskueligt at skulle tage stilling til valg af flueline. Fortvivl ikke. Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi over 30 års erfaring med fluefiskeri, og vi er altid parat til at give gode råd.

Fluelinen til begyndere

Som ny fluefisker kan det virke vanvittigt at skulle betale kr. 600,- for en flueline, som umiddelbart mest af alt  ligner et stykke tørresnor fra Netto. Vi har selvfølgelig flueliner i alle prisklasser, og vi har valgt de bedste liner til prisen. Det betyder, at du som begynder, nødvendigvis ikke behøver at bruge hele formuen på fluelinen. 

 

Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej hos Jægeren & Lystfiskeren.