Tilbud

Beretta 686 Silver Pigeon I

14.495,00 DKK 18.495,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

686 Silver Pigeon I er nok det mest kendte og værdsatte gevær blandt danske jægere. Faktisk er 686 Silver Pigeon I et af de mest elsket og brugte geværer på denne klode, da det uge efter uge bliver medbragt på jagt af millioner af mennesker. Populariteten af denne over-og-under haglbøsse kan ikke være til diskussion. Du finder næppe et haglgevær til prisen, der overgår eller matcher 686 Silver Pigeon I på elegance og balance, der samtidig er fantastisk nemt at sigte samt afgive skud med. 

 

686 Silver Pigeon I er et våben fra italienske Beretta, der er baseret på næsten 500 års erfaring i produktion af våben, som er udviklet af professionelle bøssemagere generation efter generation. Den verdensledende virksomhed leverer enestående høj kvalitet til jægere og konkurrenceskytter.

 

Modellen kendes i flere varianter med forskellige modelbetegnelser, men fælles for dem alle er Beretta's ufornægtelige kvalitet. Denne nye 686 Silver Pigeon I er måske en af de smukkeste Pigeon modeller overhovedet - med helt overdådige og flotte graveringer overalt på baskylen. Skæftet er fremstillet af det mest udsøgte valnøddetræ og en total gennemført finish, der afspejles ned i selv den mindste detalje. 686 Silver Pigeon er et dejligt våben at eje, bruge og vise frem.

 

Vejl.: 17995,00,-
 

Specifikationer: 

- Kaliber 12/20

- Løbslængde 71/76 cm

- Pistolskæfte