Tilbud

Beretta 694

34.999,00 DKK 37.999,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Beretta 694 - The Winning Edge.Beretta 694 er designet og testet med et formål for øje; at hjælpe skytter med at øge deres succes-rate. Det er en ægte over-og-under haglbøsse til de inkarnerede skeetskytter. 

 

På den nyeste model af Beretta 694 er der arbejdet med kindpuden og skæftehøjden, der ledsages af to riller, hvilket reducerer tilstedeværelsen af forhindringer i synsfeltet. Dette nye initiativ hjælper skytten, eftersom vedkommende undgår at skulle løfte hovedet fra sigtelinjen, hvilket ofte resulterer i en misset lerdue.

 

Beretta 694 har en træklængde på 375 mm med 18 mm MicroCore® rekylpude samt en centralt placeret aftrækker. Trækomponenterne der er anvendt til fremstilling af skæftet er af kvalitet 2,5+. Skæftet på Beretta 694 er ydermere behandlet med naturlige olier, hvilket betyder at du roligt kan tage din haglbøsse med på skydebanen i regnvejr, eftersom at olien bidrager med, at geværets tolerance for vand er væsentligt forøget. 

 

Ved kontinuerligt brug på skydebanen overopheder mange haglvåben, i så voldsom grad at skytten også kan blive generet. På Beretta 694 er der dog reduceret kraftigt i antallet af metaliske overflader, der eksponeres for varme, hvilket på kort og langt sigt kommer skyttens hænder til gode. Vægten på Beretta 694 er blevet opjusteret med cirka 25 gram på de nye 694-modeller, eftersom det bidrager med bedre balance i haglgeværet. 

 

Ældre modeller af Beretta 694 kendes for en gode ejektorer. Dette er bestemt ikke en undtagelse for de nye modeller af 694. Faktisk er der blevet arbejdet en hel del med fjedrene, så de er endnu bedre end tidligere. 

 

Specifikationer: 

- Kal. 12/76 eller 12/89
- 76 cm løb
- Nyt skæftetræ træklasse 2,5+
- Nyt design af receiver
- Polerede Steelium OBHP løb
- Ny pistol-form og ergonomi
- Nyt system på forskæfte med justerbar åbning