Ruger American Rifle links

5.999,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Rugers kæmpe succes seneste skud på stammen fra Ruger USA - en let smart kvalitets riffel - syntetic kolbe - aftageligt magasin. Ruger Marksman justerbar aftræk - det er nærmest en underdrivelse - det minder mere om et matchaftræk, på de rifler i har prøvet.
Justerbart område 1.300 gram til 2.200 gram. Hvad vigtigere er, at aftrækket er rent - og det er det!

Recoil Pad i sort gummi. Normalt giver en sådan kolbekappe ingen nævneværdig dæmpning af rekylen.
Denne kolbekappe er meget blød under "ventilleringen" - præcis hvad man skal bruge ved rekyldæmpning.
Full Diameter Bolt. Ruger fremhæver dette. Bundstykket har samme diameter i hele længden. Det giver en lettere låsegang - hvilket iøvrigt er helt uden teknisk betydning.

Power Bedding. Låsestolens anlægsflader til skæftet er fremstillet i aluminiun og præcist udformet, så låsestolen altid vil kunne ligge fast så længe umbracoboltene er behørigt fastspændte.

Piben er koldhamret, dvs. at den er hamret i facon over en tungstensdorn, der også giver riffelgangssystemet sin rette udformning.

Aftageligt magasin. Det er af konstruktion med en snejl i lighed hed Steyrs magasiner. Den sikreste måde at føde på, når det nu ikke er et Mausersystem.
Låsestolen er naturligvis forboret til international standard. Der er monteret baser for kikkertringe i et universelt system, lige til at montere en kikkert på.
På de rifler vi har fået leveret, er udformningen lidt anderledes end på billedet - de er solide - det giver et bedre rekylstop.

 

Kaliber 308

 

Denne riffel lander på lager i midten af juni