Beretta


Beretta - Verdens ældste producent af våben

Beretta er verdens ældste producent af skydevåben med lige knap 500 år på bagen. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1526 af Mastro Bartolomeo Beretta og har siden da produceret nogle af klodens allerbedste skydevåben. Gennem hundredvis af år har Beretta produceret våben til militært og civilt brug. Professionelle bøssemagere har fra generation til generation udviklet, produceret og solgt skydevåben i særklasse. De mange års eksistens og udvikling af skydevåben, har sikret Beretta en international anerkendelse, som de færreste brands kan matche. Beretta er i dag en verdensledende producent af skydevåben og producerer ubetinget stadig nogle af de allerbedste haglgeværer til jagt og skeetskydning på kloden. 


 

Jægeren & Lystfiskerens sortiment af Beretta

Hos Jægeren & Lystfiskeren er vi beriget af et omfangsrigt Beretta sortiment, der blandt andet indeholder en af de helt store favoritter blandt danske jægere. Beretta 686 Silver Pigeon er nok et af mest kendte og værdsatte geværer blandt danske jægere. Der findes mange forskellige varianter af Beretta 686 Silver Pigeon, men fælles for dem alle er, at de er glimrende til skydebanen og jagt i Danmark. 

 

Men vores Beretta sortiment rummer selvfølgelig også andet end 686 Silver Pigeons. Vores våbenrum indeholder andre populære modeller, herunder Beretta Parallelo haglgeværer, Beretta 692 haglgeværer, Beretta 693 haglgeværer, Beretta 694 haglgevær, Beretta 695 haglgeværer samt mange flere.  

Gode priser på brugte Beretta haglgeværer

Hvis du er på udkig efter et Beretta haglgevær til billige penge, bør du tage et kig på vores fane med brugte haglgeværer. Du finder disse geværer under fanen “brugt gevær” her på hjemmesiden. Under denne fane finder du et varieret udvalg af Beretta haglgeværer til gode priser. Vi står indenfor standen og kvaliteten på disse haglgeværer. Standen på det enkelte haglgevær er der redegjort for i produktbeskrivelserne, hvor eventuelle skader eller brugsmærker vil være beskrevet. Fanens indhold vil variere, eftersom der repræsenteres brugte haglgeværer. Men der vil som regel kunne findes Beretta Ultralight geværer samt Beretta Silver Pigeon geværer under nævnte fane. 


 

Køb et Beretta haglgevær ved Jægeren & Lystfiskeren

Hvis du har et ønske om at investere i et suverænt stykke italiensk håndværk i form af et Beretta haglgevær, står vores dygtige ansatte klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Maren Turis Gade i Aalborg. Hvis du ikke umiddelbart har mulighed for at aflægge butikken et besøg, kan du også komme i kontakt med os over telefon via nummeret 98 13 94 00 eller via mail på kontakt@jogl.dk. Hvis du sidder og er ved at brænde inde med spørgsmål angående haglgeværer fra Beretta, skal du ikke være bleg for at tage kontakt til vores eksperter. De går nemlig altid op i at vejlede dig kyndigt og besvare dine spørgsmål efter bedste evne.