Tilbud

Beretta model 687 EELL sideplader

64.995,00 DKK 73.495,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Beretta 687 EELL Diamond Pigeon er et over-og-under haglgevær der forener klassisk design og graveringer med fantastisk ydeevne og pålidelighed, der kun kan matches af få haglgeværer. Graveringer på skæftet samt den unikke og klassiske finish afspejler den tradition, ekspertise og karakter, som Beretta er verdenskendt for. 

 

Denne Beretta 687 EELL er udstyret med overlegen styrke og fede features, der gør sig nyttige i forbindelse med konkurrencer. Når dette kombineres med den karakteristiske skønhed, som Beretta er kendt for, har du en af de vildeste haglgeværer til skydesport, uafhængigt af hvilken skydesport du dyrker. 

 

Sidepladerne på baskylen på Beretta 687 EELL er håndgraveret. Her findes der klassiske afbildninger af scener med vildt. Underpladen er signerede af gravøren. Geværet er fremstillet af nøje udvalgt valnøddetræ, hvor sort og træets farve er udvalgt med stor forsigtighed, så der sikres en lang levetid på 687 EELL. Træarbejdet fuldendes med fine håndskårede linjer i et ternet design. 

 

Specifikationer:

- Kaliber 12/76